Luxury car

McLaren Solus GT, 2025 Mercedes-Benz AMG GLC 63 SE Prestanda: Veckans bästa bilder

Goodwood Festival of Speed ​​avslutades förra helgen och McLarens Solus GT visade sig vara den snabbaste bilen uppför evenemangets backe. Den V-10-drivna banbilen, framförd av den professionella racerföraren Marvin Kirchhöfer, klarade bedriften på en bråkdel av 45 sekunder.

Prodrive P25

Prodrive P25

Ett av fordonen vi testade den här veckan var Prodrives P25. Det är en superbil i ett ödmjukt Subaru-skal, och den är designad för att inte bara köras utan även hårt.

2025 Mercedes-Benz AMG GLC 63 SE Performance

2025 Mercedes-Benz AMG GLC 63 SE Performance

En omdesignad Mercedes-Benz GLC-klass har precis nått utställningslokaler, och den kommer snart att följas av dess AMG-prestandavarianter, som båda avslöjades denna vecka. De inkluderar en upprepning av GLC 43 plus en ny GLC 63 SE Performance, där den senare levererar maximala 671 hk.

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

Kahn Design har de senaste åren lanserat skräddarsydda fordon byggda med traditionella karosserimetoder. Företaget har dock inte glömt sina rötter till att modifiera fordon som Range Rover, eftersom det har avslöjat en ny version av den senaste generationen av lyxsuven.

2025 Mini John Cooper Works EV spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Mini John Cooper Works EV spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Mini är ute och testar en John Cooper Works-version av sin kommande omdesignade elektriska Cooper, och vi upptäckte en av prototyperna. Den elektriska JCW bör anlända sent nästa år med en effekt som åtminstone matchar 301 hk av JCW GP i begränsad upplaga.

2024 Audi RS Q8 ansiktslyftning spionbilder - Foto: Baldauf

2024 Audi RS Q8 ansiktslyftning spionbilder – Foto: Baldauf

Ett annat fordon vi spanade in den här veckan var en uppdaterad version av Audis RS Q8. Prototypen antyder att endast minimala förändringar är planerade, åtminstone på utsidan.

Vi fick reda på den här veckan att en Ferrari 250 LM som tävlade i 1968 års 24 Hours of Le Mans är på väg till auktion. Bilen är en av bara 32 tillverkade, vilket gör den ännu ovanligare än 250 GTO.

2023 Dodge Challenger SRT Demon 170

2023 Dodge Challenger SRT Demon 170

Vi fick också veta den här veckan att nuvarande Dodge Challenger och Charger, tillsammans med deras V-8-motorer, tas ur produktion i slutet av detta år. Orderböckerna kommer att stängas i slutet av juli, vilket innebär att du bör skynda dig om du planerar att köpa ett av de sista exemplen.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button