Nyheter

Vin Diesel bekräftar att ”Fast X Part II” kommer den 4 april 2025

Vin Diesel släppte under förra månadens premiär av ”Fast X” att ytterligare två filmer är planerade för att fullborda sagan ”Fast and Furious” som startade 2001 med originalet ”The Fast and the Furious”.

Diesel, som spelar huvudkaraktären Dominic Toretto, tog till Instagram för att bekräfta att den första av de två ytterligare filmerna, preliminärt kallad ”Fast X: Part II”, som kommer att bli den 11:e i sagan, kommer den 4 april 2025 .

Tidpunkten för den 12:e och sista filmen är fortfarande osäker.

Diesel sa så sent som 2021 att bara en film till var planerad efter ”Fast X” för att avsluta handlingen, men när han var på röda mattan för ”Fast X”-premiären i Rom förra månaden, sa han att producenten Universal Pictures begärde sagan gå ut med en trilogi istället för en tvådelad final som ursprungligen planerat.

Instagram-inlägg av Vin Diesel – juni 2023

”Fast and Furious”-serien har vuxit bortom den ursprungliga sagan de senaste åren tack vare 2019 års spinoff ”Hobbs and Shaw”, och franchisen skulle potentiellt kunna leva vidare med liknande spinoffs. Dwayne ”The Rock” Johnson, som spelar karaktären Luke Hobbs i franchisen, meddelade tidigare i juni via Twitter att det kommer en ny spinoff-film med Hobbs som kommer att sätta upp ”Fast X: Part II”.

Hobbs karaktär är också inställd på att återvända till huvudsagan, trots att Johnson 2021 sa att han inte skulle återvända till franchisen. Tillkännagivandet om hans återkomst gjordes via ett Hobbs-framträdande under filmerna av ”Fast X”.

I cameon ringer den nya skurken Dante Reyes, spelad av Jason Momoa, Hobbs för att berätta att han är hans nästa mål för dödandet av sin far. Reyes förlorade sin familj under brojakten från ”Fast Five”, och ”Fast X” centrerades på Reyes attack mot Toretto, vars öde lämnas okänt efter en dammexplosion i slutet av filmen.

Se även  De Vries ersätter Gasly i Alpine, Ricciardo för att stå utanför säsongen 2023

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button