Nyheter

Vin Diesel retar Fast and Furious 12, trilogin slutar

Vin Diesel har släppt att ”Fast and Furious”-sagan kan skapa en tolfte film, eller en mer än vad skådespelaren, som spelar huvudkaraktären Dominic Toretto, senast bekräftade 2021.

Under en röda mattan-intervju vid premiären av den tionde filmen, ”Fast X”, i Rom förra veckan, retade Diesel att studion, Universal Pictures, begärde att sagan skulle gå ut med en trilogi istället för en tvådelad final som ursprungligen planerat. .

”När vi började göra den här filmen frågade studion om det här kunde vara en tvådelad film”, sa Diesel. ”Och efter att studion såg den här sa de, kan du göra Fast X, finalen, till en trilogi?”

”Det är tre akter i vilken berättelse som helst”, tillade kollegan Fast-veteranen Michelle Rodriguez, som spelar karaktären Letty och var med Diesel vid premiären i Rom.

Den 11:e och sista filmen var preliminärt planerad att komma 2024. Nu när Diesel antyder att en 12:e film är planerad, kan sagan sträcka sig in i andra halvan av decenniet.

Diesel har tidigare sagt att även om huvudhistorien som startade 2001 med originalet ”The Fast and the Furious” kommer att ta slut, finns det fortfarande utrymme för spinoffs som 2019 års ”Hobbs and Shaw”.

Den nya ”Fast X”-filmen, som är planerad att släppas i USA den 19 maj, kommer att se många originalkaraktärer återvända för att ansluta sig till några nya, inklusive Paul Walkers dotter, Meadow Walker, som bekräftade på sin Instagram-sida förra veckan att hon ska göra en cameo. Hon var bara ett år när den första filmen släpptes.

Se även  Full Self-Driving Beta utgör "en orimlig risk för motorfordons säkerhet"

Ny för familjen Fast är också skurken Dante Reyes, spelad av Jason Momoa. Reyes förlorade sin familj under brojakten från ”Fast Five”, och han är ute efter att hämnas. Ett annat nytt ansikte är Brie Larson, som spelar en av de goa killarna.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button