Nyheter

Toyota Tacoma hybrid, 450 mil Chevy Silverado EV, Ziggy på DFW: Dagens bilnyheter

Chevys Silverado EV kommer med en EPA-räckvidd på upp till 450 miles. Robotladdning testas i Texas. Och 2024 Toyota Tacoma går hybrid – åtminstone för en del av sortimentet. Detta och mer, här på Biltips Reports.

Hybridmodellerna är rubriken för en 2024 Toyota Tacoma pickup lineup som avslöjades torsdag kväll. Men precis som med Toyotas större Tundra-pickuper, prioriterar hybridversioner bogsering, dragning och ersättning av större motorer mer än de går för topp mpg. Och trots ryktesbruket och vad Toyotas konceptbilar kan antyda, finns det inga tecken på en Tacoma EV ännu.

Ziggy-robotladdaren kommer snart att testas på en flygplatsparkering på Dallas Fort Worth International Airport (DFW), som en del av ett pilotprogram som tittar på innovativa laddningslösningar. Kommer det att hjälpa till att öka parkeringsflexibiliteten och kringgå ”ICEing”-drama?

Och 2024 Chevy Silverado EV har ett officiellt EPA-betyg på 450 miles, rapporterar GM, med sitt större batteripaket. Det batteripaketets storlek har ännu inte klarlagts, men biltillverkaren säger att pappersarbetet är inne. Det är på väg att börja leveranser under våren 2023 som planerat – vilket låter som just nu.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Jeep Wrangler jagar Ford Bronco med uttvättat golv, kraftiga vinylsäten

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button