Luxury car

Tesla Cybertruck, Prodrive P25, 2024 Chevrolet Traverse: The Week in Reverse

Tesla gav en Cybertruck-uppdatering, vi körde Prodrive P25 Subaru restomod och 2024 Chevrolet Traverse debuterade. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

Tesla Cybertruck gick in i sin sista test- och valideringsfas runt om i världen, enligt vd Elon Musk. Musk säger att den elektriska pickupen är mindre än 19 fot lång men har fortfarande en 6-fots säng, och den kommer att passa i ett standard 20-fots garage.

Den elektriska Cadillac Optiq debuterade tidigt tack vare det kinesiska ministeriet för industri och informationsteknologi. Den lilla elektriska crossover-SUV:n kommer att baseras på den kommande Equinox EV och använda GM:s Ultium elfordonsplattform och drivlina verktyg.

Vi tog några korta och snabba varv runt Englands Millbrook Proving Ground i Prodrive P25 Subaru restomod. 600 000 $ P25 ser ut som en Subaru-replika, men det är en illusion eftersom detta är en superbil som bär en ekonomibils kaross.

Ford F-150 Lightning fick en prissänkning så högt som $9,979 och börjar nu på $51,990. Även med prissänkningen kostar den elektriska pickupen fortfarande $10 321 mer än när den debuterade 2022.

2024 Chevrolet Traverse kom med en blockig, baby-Tahoe-liknande design. En Z71 terrängmodell ansluter till sortimentet med röda dragkrokar, 18-tums terrängdäck och slirplattor. Varje 2024 Traverse kommer att drivas av en ny 2,5-liters turbo-4 och kan fås med ett dubbelkopplingssystem med fyrhjulsdrift.

Se även  Osprey Custom Cars Land Rover Defender Review: Classic Cool

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button