Nyheter

Telos elektriska lastbil i ministorlek, Ford hybrid återkallelse, EV intresse och kostnad: Dagens bilnyheter

Fords hybrider återkallas för motorproblem. Missuppfattningar om ägarkostnader dämpar intresset för elbilar. Och är den elektriska lastbilen redo för en seriös remake? Detta och mer, här på Biltips Reports.

Startupen Telo säger att den kan matcha all användbarhet och kapacitet hos en Toyota Tacoma, i en elektrisk pickup i storleken på en Mini Cooper SE, genom att verkligen tillämpa de förpackningsinnovationer som skateboarddesigner tillåter. Kommer Telo att få ut den här idén på marknaden, med en del av Teslas ursprungliga braintrust bakom sig?

Mer än 125 000 Ford Maverick- och Escape-hybrider återkallas – liksom Lincoln Corsair Grand Touring PHEV – för ett problem som inte har något att göra med hybrid- eller batterisystemen. I dessa fordon kan motorbortfall leda till fordonsbränder.

Och en studie från undersökningsjätten Ipsos har funnit att intresset för elbilar kan avta – delvis på grund av missuppfattningar om ägandekostnader för elbilar, även om de vanliga misstänkta för laddningstid och körräckvidd förblev högt på listan. I vilket fall som helst är det en oroande trend eftersom många biltillverkare äntligen börjar öka sina elbilar i volym.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  En Prius plus detta kan driva ditt hem genom ett strömavbrott

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button