Nyheter

Steeda och McQueen Racing erbjuder fordon i begränsad upplaga

McQueen Racing, motorsport- och ingenjörsutrustningen som startas av Chad McQueen, Steve McQueens son, rustar upp för att lansera en serie fordon i begränsad upplaga med prestanda från Steeda.

Konceptet kom från framgångarna med McQueen Racing och Steedas 2019 Steve McQueen Edition Ford Mustang Bullitt, och de två företagen kommer nu att försöka upprepa den magin med ett komplett utbud av fordon, med början med den omdesignade 2024 Ford Mustang.

2024 McQueen Racing Ford Mustang utvecklas fortfarande men har bekräftats av Steeda för att erbjuda valet av naturligt aspirerade eller kompressormatade motorer. Steeda är känt för sina högpresterande uppgraderingar för olika Ford-produkter, och i synnerhet Mustang. Steeda har byggt snabba Mustangs i över tre decennier, och företagets Q850 StreetFighter Edition baserad på den tidigare generationens Mustang GT är klassad till över 800 hk.

2024 McQueen Racing Ford Mustang kommer också att ha uppgraderingar av fjädring och broms, plus McQueen Racings hjul i Mulholland-stil insvepta i Nitto Performance-däck. Det kommer också att finnas en lång lista med alternativ för exteriör och interiör, som gör det möjligt för kunder att designa unika konstruktioner.

För att markera starten på det nya partnerskapet, presenterade McQueen Racing och Steeda 2019 McQueen Racing Mustang Bullitt. Ägare av 2019 Ford Mustang Bullitt kan konvertera sina bilar till en 2019 McQueen Racing Mustang Bullitt, inklusive de ägare med Shadow Black-bilar. För det tidigare Steve McQueen Edition Ford Mustang Bullitt-programmet var endast Mustang Bullitts med signaturen Dark Highland Green kvalificerade.

De första 2024 McQueen Racing Ford Mustangs kommer att levereras senare i sommar. Fullständiga detaljer, inklusive prisinformation, kommer att meddelas närmare det datumet. Alla fordon i serien kommer med en begränsad garanti på 3 år/36 000 mil.

Se även  Hinder för reparation av elbilar kan öka försäkringspremierna

”Det här nya projektet har varit under lång tid och kommer att bli monumentalt”, sa Bob Adams, Steedas president, i ett uttalande. ”Dessutom är detta bara början, eftersom våra produktplaner omfattar andra mycket önskvärda, högpresterande fordonsmodeller.”

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button