Luxury car

Sällsynt Gulf Blue Ford GT till salu

Gulf Blue 2019 Ford GT

Denna Ford GT som visas upp i en Gulf Blau specialbeställningsexteriör är en riktig bilpärla. Med sitt rika arv som går tillbaka till den legendariska GT40 som erövrade Le Mans på 1960-talet, kombinerar denna moderna inkarnation innovation och prestanda i ett fängslande paket.

Denna speciella Ford GT till salu sticker ut som en unik 1 av 1-modell, med den exklusiva Gulf Blau-färgen, som inte finns på något annat VIN. Exteriören har det matta kolfiberpaketet och är prydd med Porsche Gulf Blau-färg från Fords Extended Color-palett 2, skyddad av färgskyddsfilm (PPF). De 20-tums Matte Carbon-hjulen med förskjutna bredder förbättrar dess aggressiva hållning, tillsammans med Michelin Pilot Sport Cup 2-däck.

Gulf Blue Ford GT

Under huven rymmer GT en potent 3,5-liters EcoBoost V6-motor som levererar häpnadsväckande 647 hästkrafter, tillsammans med en 7-växlad dubbelkopplingsväxellåda. Dess monocoque-struktur i kolfiber och justerbart stötstångsupphängningssystem säkerställer optimal prestanda och hantering.

Inne i kabinen är Sparcos kolfibersäten insvepta i svart och orange läder, kompletterat med exponerade kolfiberaccenter genomgående. Föraren drar nytta av ett säte med fast position, justerbar pedallåda och rattstång, medan den lätta multifunktionsratten i läder har växlare och en digital instrumentpanel.

2019 Ford GT Interior

Denna exceptionella Ford GT har underhållits noggrant, med bara 2 512 miles på vägmätaren. Den genomgick den rigorösa ”Canepa Difference”-processen vid ankomsten till Canepa, inklusive en omfattande mekanisk inspektion och detaljering på concoursnivå.

För passionerade samlare är detta ett sällsynt tillfälle att förvärva en utsökt Ford GT med en exceptionell specifikation. Dess begränsade produktionsnummer, i kombination med Gulf Blau specialbeställning och kolfiberförbättringar, gör den till ett oöverträffat tillskott till alla fordonsentusiasters kollektion.

Se även  Nissan Ariya e-4orce, Dodge Hornet PHEV, Kia EV5, Ford Explorer EV: The Week in Reverse

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button