Nyheter

Rivian prissättning och efterfrågan, Honda compact EV, Ford vätgasbränslecellstest: Dagens bilnyheter

Rivian utbud och efterfrågan ger en mycket kortare väntetid för sina elektriska lastbilar. Honda avslöjar en ny EV för Europa. Och Ford testar vätebränslecellsteknik. Detta och mer, här på Biltips Reports.

När Rivian fortsätter att öka produktionen, bekräftade den förra veckan att väntetiden på vissa versioner av den elektriska R1T pickupen är nere på bara 14 dagar i vissa fall. Det är ingen anledning till en prissänkning, enligt företaget och dess vd, men det finns billigare modeller på väg.

Honda avslöjade en vanlig kompakt elektrisk SUV för Europa – en som kommer att gå upp mot Hyundai Kona Electric och andra. Precis som med den väl mottagna Honda E finns det inga planer på att ta den till USA

Och Ford har meddelat vad som motsvarar dess viktigaste övervägande av vätebränslecellteknik på 15 år eller mer. Med ett treårigt brittiskt försöksprojekt tittar Ford på bränslecells E-Transit skåpbilar som används i stället för sina tyngsta kommersiella skåpbilar – av den sort som annars skulle kunna kräva dieselmotorer idag.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Ford F-150 Lightning-produktion stoppades på grund av potentiellt batteriproblem

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button