Nyheter

Rezvanis robusta tank får plug-in hybridkraft

Köpare som letar efter en vild SUV men fortfarande är medvetna om bränslet de förbränner har ett nytt alternativ i form av 2023 Rezvani Tank Hybrid Edition.

Tanken från Kaliforniens Rezvani är en robust terrängbil baserad på benen från Jeep Wrangler. Den är redan tillgänglig med Wranglers V-6 och V-8 drivlinor, samt alternativ som tar effektnivåer upp till 1 000 hk-märket, och nu har den antagit Wranglers plug-in hybriddrivlina.

Uppställningen består av en 2,0-liters turbo-4 och ett par elmotorer som tillsammans levererar en topp på 375 hk i Wrangler. Elmotorerna är tillräckligt kraftfulla för att driva fordonet i fyrhjulsdrift utan hjälp av motorn, i vilket fall upp till 21 miles av elektrisk räckvidd är möjlig, tack vare ett 17,3-kWh batteri.

Rezvani har inte sagt om det har gjort några uppgraderingar av drivlinan för tanktjänst.

2023 Rezvani Tank Hybrid Edition

Rezvani har redan påbörjat leveranser av Tank Hybrid Edition. Prissättningen för 2023-tanken börjar på $175 000 för basen 286-hk V-6, och att välja hybriddrivlinan lägger till $8 500 till klistermärkespriset. Köpare som vill reservera en måste betala en deposition på 1 500 USD.

Bland de ytterligare funktioner som är tillgängliga för tankköpare är en värmekamera för nattdrift och skottsäkert pansarskydd, som inkluderar B6-glas, Kevlar-kroppspaneler och en Kevlar-bränsletank. Ytterligare lyx erbjuds också, inklusive läderklädsel för sätena och instrumentbrädan i kombination med Alcantara för innertaket.

Även om Rezvani de senaste åren har fokuserat på SUV-segmentet, har man inte glömt sina rötter. Företaget förbereder för närvarande en omdesign för sin första modell, den Ariel Atom-baserade sportbilen Beast, även om tidpunkten för den nya generationen är osäker.

Se även  2024 Mercedes-AMG S63 får Manufaktur lackfärger och inredningsdetaljer

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button