Luxury car

Prissättningen för Lincoln Nautilus 2024 är redan ute, och den är uppe

Nya 2024 Lincoln Nautilus avslöjades precis, men nu är prissättningen redan ute. Det är inte bara prissättning att gå igenom, utan Lincoln öppnade sin konfigurator och låter dig bygga och prissätta en.

Som du kan förvänta dig av en ny generation med mycket fler funktioner är grundpriset uppe. En Nautilus-premiär 2024 börjar på 51 810 $, inklusive destinationsavgiften på 1 395 $ – vi kommer att notera att den nya Nautilus kommer att byggas i Kina nu, men destinationsavgiften är densamma som den kanadensiska 2023-modellen. Sammantaget är den nya Nautilus $5 590 mer än den utgående versionen. Med tanke på att AWD nu är standardutrustning, och den uppsjö av ytterligare teknik/funktioner som nu finns i denna nya generation, är ökningen ingen överraskning. Nautilus kommer med en 2,0-liters turbomotor som endast är bensindriven som standardutrustning, men du kan välja hybridalternativet för en extra $1 500.

Lincolns mid-level trim är Reserve på $56,145, som lägger till ”premium” lädersäten i första och andra raden, en läderlindad ratt, unik ”juvel” accentuerad grill och 21-tums hjul istället för 19-tums hjulen standard på premiären. Både Premiere och Reserve har mycket dyra paket som grupperar ett gäng premiumalternativ — vi rekommenderar att du läser igenom dem på konfiguratorn för att se om de är ett måste för dina behov. Om du vill ha BlueCruise 1.2 (handsfree förarassistanssystem) eller ett av de tillgängliga Revel-ljudsystemen måste du dock välja ett av dessa paket.

Som vanligt med Lincoln är Black Label-trimmet det bästa sortimentet. Den kommer med nästan alla alternativ som standardutrustning och börjar på $75 860. De största valen du kan göra här är drivlinan – Lincoln tar fortfarande 1 500 USD extra för hybriden i Black Label – och sedan välja ditt exteriöra och interiöra färgteman. Chalet, ett kräm- och brunt tema, eller Redwood, ett rödbrunt och svart tema, kan väljas på insidan. Det finns ett $3 000 Jet Appearance-paket tillgängligt också, som kommer med unika hjul, helt mörklagda exteriörträning och en unik interiör. Du kan till och med spendera $2 000 på Lincolns snygga, nya Chroma Caviar Dark Grey Metallic-färg, den dyraste färgen i katalogen. Markera alla dessa rutor och du kan få en Nautilus upp till $82 360.

Se även  2023 Hyundai Ioniq 6 ritar om sedaner och kan störta Tesla Model 3

Till det priset kan du köpa en instegsnavigator eller en välutrustad Aviator. Men om du bara behöver de två raderna som Nautilus erbjuder, ser det ut som att den här modellen kommer att bli ett lyxigt erbjudande. Lincoln säger att leveranserna av 2024 års Nautilus kommer att börja i början av 2024.

:

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button