Luxury car

Nya Lincoln Nautilus retas med massiva interiörskärmar

Nästa generations Lincoln Nautilus är officiellt planerad att avslöjas måndagen den 17 april, enligt en teaser-video som just släppts på Lincolns sociala mediekanaler.

Lincolns mellanstora tvåradiga SUV är definitivt på väg att få en stor uppdatering, och en titt på teasern tyder på att vi får exakt det. Istället för att ge oss en glimt av exteriören tränade Lincoln kameran inuti. Videon ser ut att vara av en välkommen ljussekvens som spelas upp på flera massiva skärmar, med start på en central infotainmentskärm och sedan övergång till ytterligare skärmar längre upp på instrumentbrädan. Mönstret av dansande ljus tycks sedan nå ut från skärmen och till dörrpanelerna där remsor av fysiska LED-ljus ”tänds” av ljuset som övergår från skärmarna.

Hela sekvensen är ganska dramatisk, men den ger oss en glimt av vad som händer inuti den nya Nautilus. För det första är interiören full av skärmar. Den gigantiska displayen på instrumentbrädan verkar sträcka sig från en pelare till en annan, så vi tittar på en fullbreddsskärm. En märkligt formad ratt kan ses av skärmens ljus — den ser mer fyrkantig ut än rund, eftersom den övre delen är avskuren. Under de översta skärmarna är en infotainment-skärm som ser vanlig ut placerad fram och tillbaka.

Vi kan inte se mycket mer, men Nautilus avslöjande kommer snart nog, så se upp för en debut på måndag nästa vecka.

:

Se även  Lamborghini gäller för varumärket V12 hybridljud i EV-läge

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button