Luxury car

Mindre elektrisk Cadillac SUV spionerar närmare produktionsspecifikationen

Nästa Cadillac EV kommer närmare och närmare, som dessa spionbilder av en elektrisk kompakt crossover visar. Vi har spanat på den här SUV en gång tidigare, men den var mycket grövre än den polerade produkten vi ser i dessa spionbilder.

Till skillnad från tidigare har denna elektriska SUV i XT4-storlek sitt produktionsljuspaket. Framför kan vi se dess vertikalt orienterade pixelliknande LED-strålkastare. Dessa till synes ansluts till smala, horisontella blinkers som sitter i huvens framkant. På baksidan sträcker sig vertikala bakljus längs med den nedre luckan, liknande Lyriq. Vi kan dock se att blinkersen är ännu högre och sträcker sig hela vägen upp i det bakre glasområdet. De är inte samma som lamporna som sträcker sig in i sidorna av bilen som Lyriq, men de är fortfarande massiva belysningsarmaturer.

Bortom lamporna får vi en bra titt på kroppsformen och själva plåten, eftersom detta kamouflage är ganska åtsittande. Precis som vi anade tidigare, ser denna Cadillac ut att vara väldigt lik den Chevrolet Equinox EV i storlek och statur som den delar vissa egenskaper med. De släta karosssidorna och aerodynamiska profilen är i linje med EV-temat. Vi kommer också att påpeka att 20-tumshjulen som denna testare har 245-sektionsbredda Michelin Primacy-däck, och det är första gången vi har sett den här hjuldesignen på denna Cadillac.

Det finns inget officiellt avslöjningsdatum eller ett officiellt namn för denna kommande Cadillac EV ännu, men med tanke på hur långt det ser ut har vi en känsla av att Caddy kommer att ta av sig förr snarare än senare.

:

Se även  Cadillac Optiq kompakt elektrisk crossover avslöjades tidigt i Kina

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button