Luxury car

Mercedes-AMG G 63 Grand Edition lager på guldet

Om en vanlig Mercedes-AMG G 63 inte var storslagen nog, introducerade Mercedes precis en specialutgåva av modellen med namnet ”Grand Edition”. Det kommer bara att finnas 1 000 sålda runt om i världen, och de kommer alla att vara utrustade med samma spec som du ser i galleriet ovan.

Utsidan av varje Grand Edition är målad i Manufaktur Night Black Magno. Den svarta färgen är ihopkopplad med ett gäng Kalahari Gold Magno-accenter. Sammantaget applicerar Mercedes den guldfinishen på de främre och bakre stötfångarinläggen, skyddet på undersidan, AMG-logotypen, Mercedes-stjärnan, Affalterbach-emblemet på motorhuven och ringen runt reservdäckskåpan. Ett lite annorlunda guld som Mercedes kallar Tech Gold används för de 22-tums smidda hjulen och sidografiken.

Hoppa in, och Grand Edition har en svart interiör med guldaccenter genomgående. Guldsömmar kan ses överallt, från sätena till golvmattorna och instrumentbrädan. Handtaget på passagerarsidan av instrumentbrädan har ett kolinlägg och bär ett ”Grand Edition”-märke. För att avsluta saker och ting kommer varje Grand Edition med ett unikt bilskydd

Mercedes har inte släppt priser eller detaljer för den amerikanska marknaden ännu, men vi misstänker att Grand Edition kommer ut på marknaden som ett 2024 års modellbil och kommer med en anmärkningsvärd prisuppgång jämfört med en standard G 63, som börjar på $180 150.

:

Se även  Acura ZDX, Audi RS 6 Avant GT: Veckans bästa bilder

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button