Luxury car

McLaren 720S efterträdare retad med startljud, bakifrån

En rapport från februari i år angav april som det officiella avslöjningsdatumet för McLaren 720S efterträdare, och det har visat sig sant. McLaren släppte en teaser på Twitter idag och sa att avslöjandet av en ny ”riktmärke superbil” kommer klockan 19:00 ET i morgon, den 25 april.

Det här fordonet kommer utan tvekan att bli 720S-efterföljaren, som för närvarande ryktas att heta 750S. Teaservideon som är kopplad till nyheterna är ett videoklipp där den snart avslöjade superbilen startas upp. Du kan höra motorn på 750S tändas och går på tomgång i några sekunder innan ljudet bryts. Lyssna nedan.

Rapporten om denna nya superbil föreslog att 750S kommer att få en uppdaterad version av den 4,0-liters dubbelturbo V8:an som används i 720S. Effekten kommer dock att höjas till cirka 740 hästkrafter istället för den tidigare bilens 710 hästkrafter. Teaser-filmerna är inte särskilt avslöjande, men vi kan se några röda LED-bakljus dyka upp ur mörkret i videon. De ser likadana ut i form och storlek som bakljusen på 720S, men vi vet inte hur resten av fordonet kommer att se ut.

Se till att ställa in i morgon kväll för att se vad McLaren har i beredskap för oss med sin nästa superbil som följer i hälarna på PHEV Artura.

Se även  2023 Lexus LS får Lexus Interface infotainment och fler USB-enheter

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button