Nyheter

Mach-E LFP-detaljer, Fisker Ocean-batteribyte, 2025 Mini Cooper EV: Dagens bilnyheter

Ford har detaljerade priser och förväntat utbud för Mustang Mach-E-modeller som drivs av LFP-batterier. Mini Cooper Electric kan lägga till räckvidd, utrymme och kraft nästa år med en omdesign. Och Fisker omfamnar batteribyte mot sin Ocean EV. Detta och mer, här på Biltips Reports

Fisker planerar att ta med utbytbara batterier till sin Ocean EV – för flottor till en början – med teknik från den amerikanska startupen Ample år 2024. Ample har fokuserat tidigare ansträngningar på Nissan Leaf, så Ocean och dess vätskekylning kan vara ett annat testfall .

Ford har avslöjat räckvidd och prissättning för förnyade Standard Range-versioner av sin 2023 Ford Mustang Mach-E elbil med litiumjärnfosfat (LFP)-batterier, och det ser bra ut för priset. Priserna sjunker; det finns en kraftökning; laddning går snabbare; och intervallsiffrorna förväntas vara lite högre.

Omdesignade 2025 Mini Cooper Electric-modeller kommer att lägga till mer räckvidd, interiört utrymme och delas upp i ekonomiska Cooper E och sportiga Cooper SE-varianter. Även om sortimentet kommer nästa år, har Mini ännu inte bekräftat tillgängligheten i USA för vad som för närvarande uppgår till en av de mest prisvärda elbilarna som finns tillgängliga för amerikaner.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Ram 1500 REV-namnet har varumärkesskyddat

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button