Luxury car

Lexus LBX, Tesla på ’Ring, Porsche Mission X: Veckans bästa bilder

Det var tre debuter från Lexus den här veckan, även om bara två var för den amerikanska marknaden. Fordonet som hoppar över denna marknad är en crossover som kallas LBX, och den tar Lexus in i det subkompakta segmentet för första gången.

2025 Volvo EX30

2025 Volvo EX30

Volvo avslöjade också sitt första subkompakta fordon denna vecka, en elektrisk crossover kallad EX30. Minst en version kommer att fylla 422 hk, eller tillräckligt för 0-60 mph acceleration på 3,4 sekunder.

2024 Lexus GX

2024 Lexus GX

Lexus introducerade också en omdesignad GX, och fans av den blockiga nuvarande generationen kommer inte att bli besvikna över den nya SUV:n. Den håller sig till en plattform på ram, kommer att erbjuda V-6 och hybriddrivlinor och har sittplatser för upp till sju.

2024 Lexus TX

2024 Lexus TX

Den tredje och sista debuten från Lexus denna vecka var TX, en medelstor SUV med tredje sätesraden, men den här gången baserad på en billiknande unibody-plattform. TX är företagets kusin till Toyota Grand Highlander, och produktionen av båda fordonen kommer att hanteras vid en fabrik i Indiana.

Porsche Mission X koncept

Porsche Mission X koncept

Porsche firade 75-årsjubileet för sin sportbilsverksamhet genom att rulla ut ett koncept för en elektrisk hyperbil. Ett av prestationsmålen för alla produktionsversioner är ett varvrekord på Nürburgring.

Tesla Model S Plaid Track Package set 7:25.231 Nürburgring varvtid

Tesla Model S Plaid Track Package set 7:25.231 Nürburgring varvtid

En Tesla Model S Plaid har satt ett nytt rekord på ’Ringen när det kommer till elbilar. Det nya rekordet, som står på 7:25.231, möjliggjordes tack vare ett Track Package som, bland flera uppgraderingar, låser upp bilens 200 mph topphastighet.

Och slutligen introducerade Chevrolet en speciell Collector’s Edition-modell för att markera slutet på den nuvarande sjätte generationens Camaro. Även om en efterträdare inte har tillkännagivits, har Chevy bekräftat att det inte är gardiner för namnskylten ännu.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button