Luxury car

Koenigsegg Gemera, Lamborghini SC63: Veckans bästa bilder

Koenigsegg fortsätter att driva prestandakuvertet utan dess like. Det svenska hyperbilmärket tillkännagav denna vecka ett V-8-alternativ för sin hybridhyperbil Gemera som hjälper till att öka den kombinerade effekten till rekordhöga 2 300 hk på E85-bränsle.

Caterham Project V

Caterham Project V

Caterham förhandsgranskade en planerad elektrisk sportbil denna vecka med avslöjandet av Project V-konceptet. Konceptet har en design av Anthony Jannarelly, designern bakom sportbilen Jannarelly Design-1, och är tänkt att skapa en produktionsmodell i slutet av 2025 eller tidigt året efter.

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai N avslöjade sitt första elfordon i form av Ioniq 5 N. Bilen är inte bara en klon av den relaterade Kia EV6 GT, eftersom Hyundai kommer med mer kraft och olika N-utvecklade funktioner, inklusive en som simulerar växel. växlar för känslan av en ICE-drivlina.

Lotus Eletre

Lotus Eletre

En av bilarna vi testade den här veckan var den elektriska SUV:n Lotus Eletre. Fordonet är snabbt, som de flesta elbilar med prestanda, men chassit klarar fortfarande mycket arbete, något som blir tydligt när fordonet pressas mot sin högsta hastighet.

2024 Lamborghini SC63 LMDh racerbil

2024 Lamborghini SC63 LMDh racerbil

Lamborghini avslöjade sin LMDh-racerbil avsedd att tävla i både IMSA SportsCar Championship och FIA World Endurance Championship som börjar 2024. Den har en hybriddrivlina precis som de andra LMDh-bilarna, men förbränningskomponenten är en skräddarsydd V-8 utvecklad i -hus på Lamborghinis Squadra Corse motorsportavdelning.

2025 Lamborghini Huracán efterträdare spionbilder - Foto: Baldauf

2025 Lamborghini Huracán efterträdare spionbilder – Foto: Baldauf

En annan Lamborghini i rubrikerna den här veckan var ersättaren för Huracán. Den nya superbilen kommer i slutet av 2024 med en plug-in hybriddrivlina och troligen kolfiberbadkaret som delas med sin Revuelto storebror, och en prototyp upptäcktes denna vecka.

Medan Porsche Carrera GT sannolikt är perfekt för de flesta Porsche-älskare, var vissa ägare inte nöjda med den ursprungliga designen och kontaktade Zagato för att skapa en ny kaross till bilen. Den resulterande designen, känd som Carrera GTZ, byggdes i en serie av sex bilar och nu är en av dem till försäljning.

Ferrari KC23

Ferrari KC23

Och slutligen avslöjade Ferrari den senaste engångssuperbilen tillverkad under sitt Special Projects-program. Den nya bilen, kallad KC23, beställdes av en av Ferraris mest lojala kunder och är baserad på plattformen för racerbilen 488 GT3.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button