Nyheter

Kahn Design lanserar Racing Green anpassningsprogram

Kahn Design har avslöjat sin första version av den senaste Range Rover, som också är det första projektet från företagets nya Racing Green-anpassningsprogram.

Kahn kallar fordonet för Range Rover Racing Green Fintail Edition, och dess ankomst markerar också 20-årsjubileet av lanseringen av Kahns första Range Rover-erbjudande.

JLR har gjort en stor ansträngning för att öka personaliseringsnivån på sin senaste Range Rover, med köpare som kan lägga till sin favoritfärg via ett färgalternativ som matchar provet, såväl som alla typer av material i kabinen, inklusive keramik med präglade mönster.

Kahn tar saker till nästa nivå och erbjuder skräddarsydda hjul och karosselement och nästan obegränsade alternativ för kupén. Och i fallet med det nya Racing Green-programmet är Kahns anpassningsalternativ snedställda mot ett prestationstema.

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

2023 Kahn Range Rover Racing Green Fintail Edition

För Range Rover Racing Green Fintail Edition har programmet resulterat i ett aeropaket som består av en frontfatsförlängning med en integrerad läppspoiler, tjocka sidokjolar och en bakre diffusor med ytterligare stabiliserande fenor, därav Fintail-namnet. Kahn lägger också till en ny treekrad hjuldesign inspirerad av en design som användes på en 1995 Range Rover som tillhörde prinsessan Diana.

Inuti har Kahn begränsat modifieringarna till nytt quiltat läder på sätena. Det perforerade lädret har olika mönster för quiltningen och kan beställas med kontrastsömmar.

Kahn sa att de planerar fler alternativ för både Range Rover och Racing Green-programmet, och att ytterligare tillkännagivanden kommer att göras inom en snar framtid.

Se även  Latifi lämnar Williams F1-team efter 2022

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button