Nyheter

Jeep lägger till lyftsats med Bilstein-dämpare för Wrangler, Gladiator

Jeep har sett över sina 2,0-tums lyftsatser designade för den nuvarande Wrangler och Gladiator pickupen, meddelade varumärket på onsdagen. De nya lyftsatserna byter ut Fox-stötdämparna från tidigare satser till förmån för Bilstein-enheter, närmare bestämt Bilsteins 46-mm monotube-dämpare med avlägsna reservoarer.

Det finns specifika versioner av satserna för Gladiator, Wrangler tvådörrars och Wrangler fyradörrars, såväl som för de olika drivlinor som är monterade på fordonen. Detta sträcker sig till diesel (upphört på 2024 Wrangler), 4xe plug-in hybrid och V-8 drivlina.

Förutom att erbjuda ökad markfrigång, vilket gör det möjligt att montera större hjul och däck, levererar kiten förbättrad kontroll på olika ytor tack vare dämpningsfunktioner som en självjusterande, deflektiv skivventil som reagerar nästan omedelbart på ytförändringar, enligt Jeep.

Viktiga är också de avlägsna reservoarerna, utformade för att öka oljekapaciteten och som ett resultat förbättra värmeavledning. Detta i sin tur hjälper till att leverera mer konsekvent prestanda.

Jeep 2,0-tums lyftsats med Bilstein-dämpare

Utöver stötdämparna inkluderar satsen nya fjädrar, främre nedre kontrollarmar, främre och bakre stabilisatorlänkar, främre och bakre stötstopp och alla nödvändiga fästen. De är designade som direkt bult-on kit, vilket betyder inget behov av borrning, skärning eller svetsning.

Liftsatserna är en del av Jeep Performance Parts-sortimentet som erbjuds av Mopar. De kan monteras på Wranglers som går tillbaka till 2018 års modell och Gladiators som går tillbaka till 2020 års modell.

Varje kit kostar 2 095 USD.

Se även  2024 Mazda CX-90 inleder treradig RWD-plattform med turbo inline-6

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button