Nyheter

Jaguar I-Pace recension, Fisker Ocean produktion, Mercedes och Tesla port: Dagens Bilnyheter

Mercedes-Benz säger ja till Teslas laddport. Fiskerhavet ökar sakta. Och vi checkar in med Jaguar I-Pace. Detta och mer, här på Biltips Reports.

Fisker Oceans produktionsramp rör sig långsamt. Men i en fredagsuppdatering pekade startupen på leverantörsutmaningar som en anledning till att den bara tillverkade cirka tusen av elbilarna med kontraktsleverantören Magna.

Mercedes-Benz tillkännagav ett skifte till Teslas laddport – inte bara för sina fordon, med start 2025, utan åtminstone delvis i sitt eget amerikanska laddningsnätverk som börjar ta form. Det är den första tyska biltillverkaren att göra det. Bland full-line biltillverkare är Mercedes den med den djupaste historien med Tesla, eftersom den brukade äga ungefär en tiondel av Tesla och bytte ut teknik och komponenter i tidigare elbilar.

Och i en efterlängtad uppföljningsrecension av Jaguar I-Pace fann vi att denna banbrytande lyxmodell är en mycket bättre EV än den var vid ankomsten för nästan fem år sedan. Från gränssnitt till driving range, det glädjer nu; men märker shoppare ens det?

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Mercedes avslöjar Vision One-Eleven elektrisk superbilskoncept

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button