Luxury car

Impossible” roll i Abarth 500e ad

Den nya filmen ”Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” är bara några dagar kvar från biopremiär och Fiat har firat en huvudroll i filmen med en plats för sin kommande Abarth 500e elektriska hot hatch.

I filmen är en original Fiat 500 Abarth från 1960-talet stjärnan. Den körs genom Roms gator med Ethan Hunt, spelad av Tom Cruise, bakom ratten.

På Fiats plats ser vi den ursprungliga 500:an förvandlas till den nya 500e.

Den elektriska varmluckan drivs av en 153-hk motor och skickar sin drivning endast till framhjulen. 0-60 mph-tiden är cirka sju sekunder, vilket är ungefär två sekunder snabbare än stock 500e. Lagermodellen är betygsatt till 117 hk i sin mest potenta skepnad.

Fiat har bekräftat aktien 500e för USA. Den kommer hit i början av 2024, men Fiat har inte sagt om Abarth-versionen kommer att följa den. Fiat är också nära att avslöja en elektrisk crossover kallad 600e. Biltillverkaren har inte heller sagt om den modellen kommer att nå USA, även om företagets vd Olivier François sa på bilmässan i Los Angeles 2022 att USA bara kommer att få 500.

Den nya ”Mission: Impossible”-filmen, producerad av Paramount Pictures, har biopremiär den 12 juli. Den kommer att se Hunt spåra upp ett nytt vapen samtidigt som han hanterar mörka krafter från sitt förflutna.

Se även  Mercedes' Drive Pilot, 2024 Chevrolet Silverado HD, 2024 Kia ​​EV9: The Week In Reverse

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button