Nyheter

Hybrid- och PHEV-märkningar, Tesla på Electrify America, EV-produktplaner: Dagens bilnyheter

Electrify Americas laddningsnätverk för längdåkning kommer att stödja Tesla-kontakter, men många detaljer saknas. Tesla kommer att ligga på topp när det gäller försäljning av elbilar i USA i flera år, uppskattar en studie. Och vissa hybrider blir märkta förbi de bensinpengar de sparar. Detta och mer, här på Biltips Reports.

De senaste återförsäljarnas markeringar av populära hybrid- och plug-in-hybridmodeller med hög mpg – inklusive Honda CR-V Hybrid och Toyota Prius Prime – kan effektivt ta bort teknikens ägandekostnadsfördelar. Kommer utbud och efterfrågan att jämnas ut för hybrider snart även när elbilsmarknaden stabiliseras?

VW Groups Electrify America kommer att lägga till Tesla-kontakter till sitt laddningsnätverk i USA och Kanada, meddelade det på torsdag. Även om det ännu inte skulle klargöra om det planerar att stödja NACS på ett sätt som kommer att ladda ledande 800V elbilar vid topphastighet.

Och den senaste versionen av en långvarig årlig utvärdering av bilindustrin, från Bank of America, kallar Fords och GMs elbilsstrategier ”relativt solida”, medan Tesla kommer att förbli den största elbilssäljaren åtminstone till 2026. Men med för många crossover nyttofordon för marknaden och potentialen för produktavbrott av andra skäl – som reglering och politik – kallade det de närmaste åren ”några av de mest osäkra och flyktiga för produktstrategi någonsin.”

______________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Mini för att förhandsgranska nytt designspråk med Acemans elektriska crossover-koncept

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button