Nyheter

Ford Maverick Hybrid-tillägg, Tesla oavsiktlig acceleration, GM vs. EPA EV-mål: Dagens bilnyheter

Den federala regeringen undersöker Teslas oavsiktliga accelerationsanspråk – igen. GM är oroad över att nå 50 % elbilar till 2030, genom en regulatorisk lins. Och Ford Maverick är nu dyrare som en hög mpg-hybrid i sitt faktiska klistermärkepris, inte bara hos återförsäljaren. Detta och mer, här på Biltips Reports.

Ford gjorde vågor i att göra hybriddrivlinan till standard när de introducerade sin Maverick kompaktlastbil för två år sedan. Men hybriden på 37 mpg kostar nu 1 500 $ extra i 2024 Ford Maverick och betyder att ingångspriset för Maverick Hybrid är mer än 5 000 $ högre än för två år sedan.

Denna vecka markerade slutet på EPA:s kommentarsperiod för pågående regler för utsläpp av lätta fordon som skulle kräva mycket större försäljning av elbilar under det kommande decenniet, och bland många argument stack GM:s kommentarer ut. Trots sin strävan att göra hela sitt sortiment av lätta fordon helt elektriskt till 2035, är GM oroad över att möta 50 % elbilar till 2030 i en rad fordonsuppsättningar som definieras av regulatorer.

Och som svar på en petition återupptog National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) denna vecka en utredning om oavsiktlig acceleration i Tesla-fordon. Utredningen, som kan påverka varje Tesla som någonsin tillverkats, kommer att undersöka anklagelser som tyder på ett designfel i Teslas växelriktare.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Se även  Ford F-150 Flash namn varumärkesskyddat

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button