Nyheter

Ford Bronco Trail App hjälper till att hitta vägar utanför allfartsvägarna

Ford lanserar en app som hjälper Bronco-förare att bättre planera sina terrängresor.

Ford Bronco Trail App tillkännagavs denna vecka vid Bronco Safari-evenemanget 2023 i Utah, och tillåter ägare att hitta platser att ta sina fordon och faktiskt utöva Broncos terrängkapacitet.

Trail-appen är exklusivt tillgänglig för Bronco-ägare och designad för att användas med FordPass-appens ekosystem, och inkluderar cirka 1 200 ”professionellt kurerade” kartor för terrängstigar i USA, Kanada och Mexiko, sa Ford. Biltillverkaren tillade att fler spår kommer att läggas till i framtida uppdateringar.

Ledkartor, som adderade upp till ungefär 18 000 miles av stigar, per Ford, kan filtreras efter längd, svårighetsgrad och plats. Appen har också beskrivningar av varje spår, intressanta platser och en sparfunktion för spår som förare skulle vilja besöka igen.

Ford Bronco Trail App

Kartvyer inkluderar satellit och 2D-topografi, och kartor kan laddas ner för offlineanvändning – en särskilt viktig funktion med tanke på att terrängäventyr sannolikt kommer att ta förare långt bort från mobilmottagning. Användare kan också dela spår de har hittat i appen med andra Bronco-ägare.

Eftersom vissa spår rekommenderar lägre eller högre däcktryck, innehåller appen även en däcktrycksmätare, som fungerar utan mobilnät eller molnuppkoppling. En videoinspelningsfunktion inkluderar överlagringar för hastighet, RPM, tillryggalagd sträcka, höjd och andra avläsningar. Videor sparas automatiskt på en användares telefon för senare delning. Ford rekommenderar dock att du säkrar en smartphone innan du försöker spela in video. Oavsett om det är på väg eller terräng är det ingen bra idé att hålla i telefonen medan du kör.

Bronco Trail-appen är gratis att använda och finns för närvarande att ladda ner från Apple App Store och Google Play.

Se även  Prius Prime lease-avtal, Silverado EV-sortiment, Cayenne E-Hybrid recension: The Week in Reverse

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button