Nyheter

Force E-uppgradering förvandlar Fisker Ocean till apokalypsfärdig terrängbil

Kundexempel på 2023 års Fisker Ocean levereras nu och Fisker presenterade denna vecka en ny version som kommer att tilltala fans av terrängåkning.

Den heter Fisker Ocean Force E, och den har ett antal uppgraderingar utformade för att säkerställa att den kompakta elektriska crossovern klarar vilken terräng som helst.

Dessa uppgraderingar inkluderar en förhöjd fjädring, unika dämpare, 20-tums hjul skodda med 33-tums terrängdäck, takräcke, extraljus, dragkrokar, glidplåtar fram och bak och en underrede i titan för att skydda batteriet. Hose-down gummimattor kan även läggas till i kabinen i ett paket med drag-downs och grepphandtag.

”Det här fordonet kommer att bli ett odjur”, sa Henrik Fisker, Fiskers VD och grundare, i ett uttalande. ”Vi har dragit ut allt för den här.”

Fisker Ocean Force E

Utvecklingen sköttes av Magic Works, Fiskers brittiska specialprojekt och personaliseringsavdelning. Samma avdelning arbetar med Fiskers planerade Ronin cabriolet.

Fisker sa att Force E-uppgraderingen också kommer att finnas tillgänglig som ett eftermonteringspaket för graderna Ocean Extreme och Ocean Ultra. Företaget har inte nämnt prissättning.

Havsleveranser i USA förväntas starta senare i år. Crossover kommer att erbjudas här i Sport, Ultra och Extreme kvaliteter, med priser som börjar på $37,499.

Den basframhjulsdrivna Sport kommer att ha en enda elmotor på 275 hk, köra från 0-60 mph på 6,9 sekunder och leverera en EPA-klassad räckvidd på 250 miles, enligt Fisker. I andra änden av spektrumet kommer Extreme-köpare att få ett 550-hk dubbelmotorsystem, vilket kommer att minska tiden 0-60 mph till 3,6 sekunder. Denna klass förväntas ge en EPA-klassad räckvidd på 350 miles.

Se även  Mini vill lära dig hur man kör en manuell växellåda

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button