Luxury car

Ferrari SF90 XX Stradale, Singer DLS – Turbo: Veckans bästa bilder

Ferrari lanserade denna vecka hårda versioner av sina SF90 Stradale och SF90 Spider. De nya bilarna antar den extrema karaktären hos Ferraris XX experimentbilar samtidigt som de förblir civila nog att vara lagliga på gatan. De ser helt vilda ut.

Ferrari Enzo ägdes en gång av Fernando Alonso - Fotokredit: Monaco Car Auctions

Ferrari Enzo ägdes en gång av Fernando Alonso – Fotokredit: Monaco Car Auctions

En annan Ferrari i rubrikerna den här veckan var en Enzo som tidigare ägdes av F1 dubbelvärldsmästaren Fernando Alonso. Den såldes precis på auktion och slutpriset som betalades var nästan 6 miljoner dollar.

Singer Dynamics and Lightweighting Study – Turbo

Singer Dynamics and Lightweighting Study – Turbo

Singer avslöjade denna vecka en vild uppgradering för 964-generationens Porsche 911 som gör den till något som liknar Porsches 934/5 racerbil som dominerade Trans Am-serien 1977. Det finns också kraft att backa upp det vilda utseendet eftersom Singer också trimmade 911:an. flat-6-motor för att leverera mer än 700 hk.

2024 Ford Mustang GT4 racerbil

2024 Ford Mustang GT4 racerbil

Efter att ha lanserat en Mustang GT3 racerbil förra månaden, följde Ford denna vecka upp den med en Mustang GT4. Den senaste racerbilen riktar sig uteslutande till kundteam och är nära besläktad med nya Mustang Dark Horse som kommer att finnas i utställningslokaler senare i sommar.

2023 Maserati GT2 racerbil

2023 Maserati GT2 racerbil

Maseratis superbil MC20 skapade också en GT2-racerbil denna vecka. Den utvecklades helt av Maserati, specifikt för den SRO-sanktionerade GT2 European Series. Det börjar köras senare i år.

2024 Mercedes-Benz AMG S 63 E Performance

2024 Mercedes-Benz AMG S 63 E Performance

Ett av fordonen vi testade den här veckan var 2024 Mercedes-Benz AMG S 63 E Performance. Det finns fortfarande en V-8 under huven, men nu är motorn utökad med ett sofistikerat plug-in hybridsystem som använder teknik som liknar den som finns i Formel 1.

Vi testade också den uppdaterade 2024 Jeep Wrangler. Den senaste terrängbilen drar nytta av mer standardutrustning, en större skärm och en tillgänglig integrerad Warn-vinsch.

2025 Hyundai Ioniq 7 spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Hyundai Ioniq 7 spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Och slutligen var Hyundai ute och testade en prototyp för en stor elektrisk SUV som förhandsvisades av 2021 års Seven-koncept. SUV, som sannolikt kommer att gå under namnet Ioniq 7, är ett systerfordon till Kia EV9, vilket innebär att den ska erbjuda tre sittrader och en maximal räckvidd på cirka 300 miles.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button