Luxury car

Ferrari LaFerrari efterträdare (F250), Mercedes-Benz CLE-klass: Veckans bästa bilder

Ferrari sågs denna vecka testa prototyper för sin efterträdare till LaFerrari, en bil med kodnamnet F250. Den nya bilen verkar sitta lägre och bredare än LaFerrari, och det finns rykten om att den kan ha en V-6 som förbränningskomponent i hybriddrivlinan.

APXGP racerbil för Brad Pitt F1-film

APXGP racerbil för Brad Pitt F1-film

Formel 1-arrangörerna visade upp bilen som kommer att finnas med i Apples kommande F1-film med Brad Pitt i huvudrollen och samproducerad av Lewis Hamilton. Bilen kommer att köras av det fiktiva teamet APXGP och bära ett svart och guldfärgat liv med riktiga företag som sponsorer, inklusive AMG.

Lamborghini Diablo restomod av Eccentrica Cars

Lamborghini Diablo restomod av Eccentrica Cars

En italiensk startup vid namn Eccentrica avslöjade en fantastisk Lamborghini Diablo restomod. Den moderniserade superbilen V-12 stoltserar med en bred kroppsdesign och mer kraft, men det kan vara interiören som drar mest uppmärksamhet.

2024 Mercedes-Benz CLE-Klass Coupe och CLE-Klass Cabriolet

2024 Mercedes-Benz CLE-Klass Coupe och CLE-Klass Cabriolet

Mercedes-Benz presenterade denna vecka 2024 års CLE-klass. Den nya namnskylten har använts för en coupé som ersätter både C-klass och E-klass coupéer, och ett cabriolet-alternativ finns också.

Aston Martin DB12

Aston Martin DB12

En av bilarna vi testade den här veckan var 2024 års Aston Martin DB12. Den nya grand tourern hoppar över V-12 men missar den knappast. Det beror på att standard V-8-remmar ger 671 hk, vilket gör den mer kraftfull än V-12.

2024 Rolls-Royce Spectre

2024 Rolls-Royce Spectre

Vi testade också 2024 Rolls-Royce Spectre, den första elbilen från märket. Även om den har många hästkrafter som de flesta avancerade elbilar, är huvudfokus fordonets förmåga att lugna, lugna och tillfredsställa.

Det japanska teknikföretaget AIM avslöjade denna vecka ett koncept för elektriska sportbilar som bara väger 3 141 pund och packar nära 500 hk. Bilen har också en kvav design skriven av studion av en tidigare Nissan designchef.

BMW M Hybrid V8 kommer att bli BMW:s 20:e konstbil.

BMW M Hybrid V8 kommer att bli BMW:s 20:e konstbil.

Och slutligen visade BMW den tomma duken för sin senaste konstbil, en M Hybrid LMDh racerbil med bara kol. BMW:s konstbilsamling går tillbaka till 1975, och den senaste kommer att tävla på toppnivå i 2024 24 Hours of Le Mans.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button