Nyheter

F-150 Lightning prissänkning, Cybertruck tillverkad, EU-laddning, Tesla och BYD i Indien: Dagens bilnyheter

Ford ger sin elektriska lastbil en stor prissänkning. Europa planerar att bygga ut laddinfrastrukturen och driva vätgas. Tesla och BYD överväger enligt uppgift en expansion till Indien. Och Tesla gjorde minst en Cybertruck. Detta och mer, här på Biltips Reports.

En prissänkning på nästan 10 000 USD på Ford F-150 Lightning innebär att till 51 990 USD kostar basen Lightning Pro bara 25 % mer än den gjorde förra året.

Tesla har meddelat att de har gjort den första Cybertrucken i Austin – även om den inte inkluderade några detaljer om den efterlängtade elektriska lastbilen eller ens om detta tyder på att massproduktionen kommer att öka tidigare. Vi kommer att leta efter mer information vid företagets kvartalsuppdatering på onsdag.

Enligt en rapport försöker Tesla och BYD göra prisvärda elbilar i Indien – inte tillsammans, utan oberoende. Tesla kan potentiellt använda Indien som en exportbas, enligt uppgift, medan BYD kan driva ett partnerskap med ett lokalt företag som kan inkludera batterier och en komplett linje av elbilar.

Och EU har lagt till nya krav för mer tätt placerade DC-snabbladdningsstationer i Europa – tillsammans med ett laddningsnätverk som stöder tunga lastbilar och ett krav på vätgastankstationer till 2031.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Mini lägger till manuell växellåda för 2023 Hardtop

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button