Nyheter

EV-bromsljus, Model Y toppar listorna, Toyotas elektriska sportbil: Dagens bilnyheter

Toyota vill lägga till mer än motorljud till sin elektriska sportbil. Tesla Model Y sålde över allt utom F-150. Och varför är inte EV-bromsljusen mer konsekventa under bromsregen? Detta och mer, här på Biltips Reports.

Bortsett från pickuper i full storlek, toppade Tesla Model Y försäljningslistorna i USA under den tidigare delen av detta år och överträffade en lång lista med andra bästsäljare. Varför är Teslas fortfarande inte en vanlig sajt på amerikanska vägar då? Enkelt uttryckt tar det lång tid för flottan att vända.

Kommer bromsljusen att tändas när du lyfter av gaspedalen i ett av din EV:s mer aggressiva lägen för regenerativ bromsning? Det korta svaret, som understryks med en ny titt från Consumer Reports, är bara kanske. Räkna inte med EV-bromsljus om du inte trycker på bromspedalen.

Och enligt en färsk rapport överväger Toyota motorljud för en kommande elektrisk sportbil – såväl som en manuell växellåda och till och med beteende som efterliknar stopp. Är det nödvändigt att replikera förbränningsupplevelsen för en sportbil, eller är det möjligt att göra en givande som omfattar elektrisk framdrivning?

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  GM höjer 2023 års Chevy Bolt EV-pris som 7 500 $ skatteavdrag

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button