Luxury car

Costco samarbetar med Volvo om incitament endast för medlemmar upp till 2 500 USD

Du vet förmodligen att Costco säljer billig(er) bensin, majonnäs i bulk och toalettpapper, men du kanske inte vet att du kan spara pengar på att köpa en bil med hjälp av Costcos nya bilköpsprogram. Även om det länge har erbjudit rabatter och bilerbjudanden, tillkännagav företaget nyligen en ny kampanj som inkluderar alla modeller och konfigurationer från en fordonstillverkare.

Volvo är först genom programmet och Costco-rabatter gäller alla Volvomodeller, inklusive el- och hybridfordon. Från 2 maj till 31 juli kan Costco-medlemmar köpa eller leasa en ny Volvo och få upp till 2 500 USD i bonus, och alla erbjudanden från tillverkarna gäller fortfarande.

Medlemmar får $2 500 för att köpa en 2023 eller 2024 XC40 Recharge eller C40 Recharge.

Medlemmar kan få ett incitament på $1 000 för att köpa en 2023- eller 2024-modell från resten av flottan:

Saknas på den listan är V60 Recharge PHEV, men en programrepresentant berättade Autoblogg att hybridversionerna av de andra modellerna ingår.

Om du är Costco-medlem och vill dra nytta av affären måste du registrera dig för att få ett certifikat som du kan ta med till återförsäljaren. Medlemmar kan också kombinera incitamentet med Costcos förutbestämda prissättningsprogram, som butiken erbjuder i samarbete med godkända återförsäljare.

Det är inte första gången Costco samarbetar med Volvo om fordonskampanjer. Företaget sa att det först lanserade specialerbjudanden för medlemmar 2007, och förra året erbjöd Costco Auto Program ett incitament på 1 250 USD för att köpa en certifierad begagnad Volvo 2019-2021. Den svenska biltillverkarens XC90 SUV var den mest populära modellen för programmet 2022 och var Costcos mest efterfrågade fordon.

Se även  Tips för att sälja en Ferrari online

Även om det samarbetar med Volvo om incitament, erbjuder Costcos Auto Program inköpsverktyg för alla märken och modeller. Köpare kan undersöka fordon på butikens webbplats, och det ger ”no-pruta” priser på en rad fordonsmärken och modeller hos sina partneråterförsäljare. Som sagt, att leta runt för att hitta erbjudanden som erbjuder bättre villkor är alltid en bra idé.

:

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button