Luxury car

Cadillac Escalade IQ spionbilder visar upp flaggskeppets elektriska SUV

Nåväl, det tog inte lång tid. Mindre än två timmar efter att General Motors bekräftat namnet på Cadillac Escalade IQ har den setts testa på vägen med tungt kamouflage. Det är verkligen inte förvånande att Cadillac-ingenjörer är ute och testar Escalade IQ med tanke på att den kommer att få en fullständig debut före slutet av detta år, men eftersom försäljningen officiellt inte kommer att ske förrän 2025 års modell, finns det gott om tid att stryka ut. eventuella knäckar. Camot är så tjockt att det är svårt att urskilja mycket om den stora elektriska SUV:n än vad som är uppenbart, men det finns några detaljer värda en närmare titt.

Precis som Chevrolet Silverado EV och GMC Hummer EV, kommer Cadillac Escalade IQ att få åttafälgar. Även om de liknar hjulen på Celestiq som vi redan har sett, har dessa utökats från 23 till 24 tum i diameter. Den fullständiga finishen på hjulen är skymd, men den tunna ekerdesignen är både tydlig och väldigt cool. De åtta luggshjulen bekräftar också att Cadillac Escalade IQ sannolikt delar samma Ultium-drivna BT1-plattform som sina Chevrolet och GMC/Hummer-syskon.

Vi får också en lapptäckt glimt av Escalade IQ:s interiör, men det finns inte mycket att hämta. Som en SUV i toppen av GM:s lyxdivision tycker vi att det är rättvist att anta att Escalade IQ kommer att få några mycket stora digitala skärmar inuti. Vi skulle älska att se OLED-tekniken som används i den nuvarande Escalade tillsammans med full bredd av Celestiq ta sig till den elektriska SUV:n, men vi får bara vänta och se.

Se även  2024 Volkswagen Taos spionbilder: Mindre uppdatering planerad

:

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button