Luxury car

Cadillac Escalade IQ, 2024 Ford Super Duty Tremor, Maseratis framtid: Veckans bästa bilder

Cadillac Escalade IQ-debuten 2025 kommer att äga rum den 9 augusti i New York City. Biltillverkaren bekräftade den elektriska Escalades debut samtidigt som den släppte en teaserbild och video som visar frontändens belysningssignatur.

2024 Ford Mustang GT4 racerbilsteaser

2024 Ford Mustang GT4 racerbilsteaser

Ford retade Mustang GT4 och avslöjade att racerbilen kommer att debutera den 28 juni. Debuten kommer att äga rum på Belgiens Spa-Francorchamps Circuit. Baserad på sjunde generationens Mustang är GT4 designad för privatracing.

2024 Nissan Z Nismo teaser

2024 Nissan Z Nismo teaser

Bekräftelsen av den kommande Nissan Z Nismo kom med en teaser-video som tillkännager att sportbilen kommer att debutera i sommar. Med ett tamt (enligt Nismo-standard) bodykit, snygga Recaro-skopsäten och förmodligen mer kraft, verkar den hetare Z lockande.

2023 Ford Super Duty Tremor

2023 Ford Super Duty Tremor

Vi körde den fräscha 2023 Ford Super Duty Tremor. Terrängvarianten av den tunga pickupen lär sig några nya mjukvaruknep från Bronco- och Raptor-serien samtidigt som den får användbar teknik för bogsering och möjligheten att montera 37-tumsdäck utan modifieringar.

2025 BMW M4 spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 BMW M4 spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Den uppfräschade 2024 BMW 4-serien, inklusive coupé, softtop cabriolet och högpresterande M4, fångades av våra spionfotografer som genomgick bantestning på Nürburgring. Med uppfräschade blixtar och biltillverkarens senaste teknik i kabinen kommer uppdateringarna att vara milda.

Bill Peffer, VD för Maserati Americas, poserar bredvid 2024 års Maserati GranTurismo

Bill Peffer, VD för Maserati Americas, poserar bredvid 2024 års Maserati GranTurismo

Vi satte oss ner med Maserati Americas vd Bill Peffer och lärde oss att övergången till biltillverkarens elektriska framtid handlar om en sak: pengar. Verkställande direktören medgav öppet att det historiska varumärket inte skulle kunna göra förändringen om det inte var en del av den större Stellantis-bilgruppen.

2024 Mercedes-Benz E-Class Wagon debuterade, men den kommer inte till den amerikanska marknaden. Mercedes-Benz USA:s talesmän bekräftade för Motor Authority att den långa takvarianten av E-klassen återigen inte kommer att erbjudas här, men de vill inte kommentera framtiden för den lyfta All Terrain-varianten, som för närvarande säljs här.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button