Nyheter

Brad Pitt F1-film kommer att spelas in under helgens brittiska GP

Apples Formel 1-film kommer att spelas in under helgens brittiska Grand Prix, vilket sätter riktiga bilar på rätt spår.

Den namnlösa filmen spelar Brad Pitt som en förare som kommer ut i pension och Damson Idris som hans lagkamrat i det fiktiva APXGP-teamet. Filmen är regisserad av Joseph Kosinski, vars tidigare filmer inkluderar ”Top Gun: Maverick”.

APXGP racerbil för Brad Pitt F1-film

F1 samarbetar i produktionen. Den här veckan avslöjade F1 bilder på bilen Pitt förväntas köra på Silverstone som en del av inspelningen. Även om det ser ganska nära en nuvarande F1-bil, tros det vara en ensitsiga racerbil från en av de lägre serierna modifierad för att se ut som en riktig F1-bil.

Bilen har AMG-logotyper på motorkåpan, en nick till den sjufaldige mästaren och nuvarande Mercedes-AMG-föraren Lewis Hamiltons roll som exekutiv producent av filmen.

APXGP racerbil för Brad Pitt F1-film

APXGP racerbil för Brad Pitt F1-film

”Jag har sett alla bilder av kamerapositioner (vi kommer att använda),” sa Hamilton i en intervju publicerad på F1-webbplatsen. ”Jag har tillbringat tid med Joe för att försöka se till att vi har de bästa positionerna.” Hamilton tillade att han gjorde en bandag med Pitt, som inte kommer att tävla i några F1-lopp men förväntas köra framför levande publik mellan riktiga F1-sessioner.

Ett släppdatum har inte tillkännages, men filmen förväntas strömma på Apple TV+ och få biopremiär. Det kommer inte att vara den första filmen om F1, men med producenter som går så långt för äkthet borde den vara värd en titt.

Se även  Rivian Max Pack, R2-detaljer, STLA-drivmoduler, grönaste och elakaste: Dagens bilnyheter

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button