Luxury car

BMW M5 spionbilder visar aggressiv främre stötfångare

Den nyaste BMW 5-serien har avslöjats, tillsammans med den helelektriska i5. Det som saknas är den högpresterande M5. Det är dock helt klart nära efter, eftersom dessa spionbilder visar mer av produktionsmodellen. Framför allt kommer den att ha en mer aggressiv näsa, men en som inte är lika kontroversiell som vissa andra nya BMWs.

Vi kan se att, precis som de vanliga 5-serievarianterna, kommer M5 att behålla relativt blygsamma, traditionella njurgaller. Modest åtminstone i jämförelse med bland annat 4-serien och iX. Under njurarna har M5 ett skarpt vinklat trapetsformat intag med den breda delen i botten. Det finns framträdande intag på båda sidor för aerodynamik, och en ganska uttalad lägre spoiler.

M5 flyttar sig åt sidorna och använder nya speglar med inbyggda förlängningar som andra M-modeller. Stänkskärmarna ser lite bredare ut och vipppanelerna ser mer utsträckta ut för att matcha skärmarna. Hjulen är också unika och de har en nästan brutalistisk estetik.

Baksidan av M5 är fortfarande väl täckt, men vi kan se att den bakre stötfångaren har omarbetats runt diffusorområdet. Den har också särskilt dubbla avgasrör med dubbla spetsar på varje sida.

Nära dessa tips finns varningsskyltar som noterar att M5 är en hybrid, precis som i tidigare spionbilder. Ryktena har sagt att det ska bli en laddhybrid med mer än 700 hästkrafter och fyrhjulsdrift. Det skulle sätta den på en nivå som liknar XM Red Label.

Med den vanliga 5-serien och i5 som introduceras i år, slår vi vad om att M5 kommer att avslöjas antingen i slutet av detta år eller under första halvan av nästa år. Den kommer troligen att finnas tillgänglig i standard- och konkurrenstrim till start. Vi är nyfikna på om BMW introducerar en ännu snabbare Red Label-variant också. Prissättningen kommer nästan säkert att börja över $100 000 som den nuvarande M5.

Se även  Ny BMW i7 2023 recension

:

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button