Nyheter

BMW-konceptet debuterar på 2023 Concorso d’Eleganza Villa d’Este

BMW kommer att använda 2023 Concorso d’Eleganza Villa d’Este senare i veckan för att presentera en ny konceptbil troligen baserad på den nuvarande Z4 cabriolet.

BMW Groups designchef Adrian van Hooydonk publicerade nyligen en teaser-bild på sin Instagram-sida som visar vad som sannolikt kommer att bli bilens främre tre-fjärdedel.

Formen på sidospegeln, stänkskärmens lutning och placeringen av skärmventilen pekar alla mot att bilen i teasern är baserad på Z4.

I sitt inlägg sa van Hooydonk också att han inte kan sluta tänka på en bilresa i en ”vacker tvåsitsiga”, vilket troligen är en annan ledtråd att bilen är baserad på Z4, eftersom den konvertibla sportbilen bara har två säten .

Teaser för BMW-konceptet på Adrian van Hooydonks Instagramsida – 13 maj 2023

BMW Group är en officiell sponsor för Concorso d’Eleganza Villa d’Este, ett årligt klassiskt bilmöte vid stranden av Comosjön i Italien. Biltillverkaren har presenterat flera koncept på Villa d’Este på senare tid, inklusive 2013 års Pininfarina-designade BMW Gran Lusso och BMW Motorrad R18 från 2018. Några av Europas främsta karossbyggare har också använt evenemanget ibland för att presentera ny design, så det kan bli fler debuter.

Årets Concorso d’Eleganza Villa d’Este är planerad till 19-21 maj.

Se även  James Bonds Aston Martin V8 från 1973 från "The Living Daylights" på väg till auktion

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button