Luxury car

BMW 2-serie Gran Coupe spionbilder tyder på evolutionär stil

Det verkar som att svalare huvuden äntligen kan komma att råda igen i BMW:s exteriördesignavdelning. Den senaste 5-serien undvek monsternjurarna i bland annat iX och 4-serien, och det verkar som att 2-serien Gran Coupe också kommer att göra det. Dessa spionbilder visar en nyare version av BMW:s minsta sedan som verkar lite mer gammalt garde än avantgarde.

Med tanke på hur återhållsamma ändringarna av denna Gran Coupe-prototyp är, slår vi vad om att det är mer en uppdatering i mitten av cykeln än en helt ny bil. Detta skulle också passa med det faktum att Gran Coupe bara introducerades här för 2020 års modell. Framänden har ett galler som faktiskt ser ut att kunna vara tunnare än den nuvarande modellen. Strålkastarna ser också mer tillbakadragna ut och stötfångaren har omarbetade insugsöppningar.

Gran Coupes övergripande profil ser väldigt lik ut den nuvarande, med kanske en mer uttalad linje längs bilens längd längs dörrhandtagen. Mer framträdande är uppdateringen av de bakre fjärdedelsfönstren. De har fått en mer framträdande Hofmeister kink.

Baktill har bagageluckan nu registreringsskylten placerad högre än på nuvarande Gran Coupe. Det finns sannolikt motsvarande bakljusbyten, men det är svårt att urskilja genom kamouflaget. Det här exemplet saknar också några exponerade avgasspetsar som den nuvarande amerikanska marknadens bil.

Eftersom det här förmodligen är en måttlig uppdatering av den Gran Coupe vi känner till, kommer motorerna troligen mestadels att överföras, möjligen med några uppdateringar i produktionen. Det innebär ett par versioner av turboladdade 2,0-liters fyrcylindrar med fram- eller fyrhjulsdrift. Några mindre interiörändringar och funktionsuppdateringar skulle förmodligen komma med omdesignen. Vi förväntar oss att den ska visas någon gång nästa år, och spionfotografen verkar hålla med, eftersom de förväntar sig att produktionen kommer i slutet av nästa år.

Se även  Lucid Air Pure: kraft, räckvidd och lyx

:

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button