Luxury car

Bentley lanserar Speed ​​Edition 12 modeller

Bentley Speed ​​Edition 12 modeller

Bentley Motors har presenterat en trio av specialutgåvor av sina Continental GT, Bentayga och Flying Spur. Dessa modeller i begränsad upplaga utmärks av sina exklusiva designfunktioner och uppgraderingar, som skiljer dem från standardmodellerna.

Bentley Continental GT till salu

Bentley Continental GT Speed ​​Edition 12

Specialutgåvan av Continental GT är baserad på W12-modellen och kommer med ett skräddarsytt svart och silver exteriört färgschema, som kompletteras av glanssvarta 22-tumshjul och svarta bromsok. Interiören är inredd i ett unikt tvåfärgs-tema, med läderklädsel från Beluga och tumlare och inredning i kolfiber. Andra funktioner inkluderar upplysta dörrtrösklar, Bentley-logotyp broderade nackstöd och en Breitling-klocka på instrumentbrädan.

Bentley Bentayga till salu

Bentley Bentayga GT Speed ​​Edition 12

Bentayga specialutgåva, också baserad på W12-modellen, har ett slående rött och svart exteriörfärgschema, med blanksvarta 22-tumshjul och svarta bromsok. Interiören har ett rött och svart tema, med säten och dörrpaneler i Beluga-läder och röda sömmar genomgående. Andra funktioner inkluderar ett panoramasoltak, ett underhållningssystem i baksätet och ett Bang & Olufsen ljudsystem.

Bentley Flying Spur till salu

Bentley Flying Spur Speed ​​Edition 12

Flying Spur W12 specialutgåva kommer med ett unikt grönt och svart exteriörfärgschema, med blanksvarta 22-tumshjul och svarta bromsok. Interiören är inredd i grönt och svart tema, med säten och dörrpaneler i Beluga-läder och inredning i kolfiber. Andra funktioner inkluderar ett panoramasoltak, ett underhållningssystem i baksätet och ett Naim-ljudsystem.

Bentleys specialutgåva-modeller erbjuder en unik och exklusiv ägarupplevelse. Med sina skräddarsydda designfunktioner och uppgraderingar kommer dessa modeller i begränsad upplaga garanterat att vända sig och sticka ut från mängden.

Se även  2022 Porsche 911 GT3 6-växlad manuell släpper lös grönt helvete

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button