Luxury car

Bentley är värd för en hundfest – speciellt om din hund heter Bentley

Följande berättelse illustrerar varför det alltid kommer att finnas ett England:

Vid veddy Brittisk vägbana/gods som heter Goodwood två timmar söder om London, kommer det ultimata brittiska bilföretaget Bentley att stå värd för … ja, två hunddagars eftermiddagar för att fira hundar och deras ägare och med speciella godsaker för hundar som heter … ja, Bentley.

Affären den 20-21 maj, som beskrivs som ”en storslagen hyllning till allt som är hund”, är formellt en del av den årliga ”Goodwoof”-festivalen. Ägare av Bentleys (bil eller hund) kommer att få tillgång till Bentleys VIP-område, och en flotta av Bentayga lyxiga 4×4 kommer att ge ”extra skäll och morrande till en rad aktiviteter som kommer att ge hundar och deras mänskliga vänner en underbar helg – eller en fantastisk Dana ut.” Oj.

Så alla hundar är välkomna, men det är roligare om du chaufferar din hund som heter Bentley till festen i en Bentley. Både förare och husdjur kommer att ges tillgång till Bentley Barking Paddock, en parkeringsplats bara för dem med enkel tillgång till ”The Kennels”, West Sussex egendoms centrala klubbhus. (Enbart förmånsparkering kan innebära att vissa hundar med andra namn kommer att finna sig tillfälligt svara på ”Bentley” den helgen.)

Hundarna kommer att tävla i några hundliknande tävlingar. Människor kommer att titta på fält- och spårdemonstrationer och höra tal från hundexperter och kändisägare. Bentleys (bilarna) kommer på något sätt att spela en roll i valltävlingar. Naturligtvis kommer det att finnas ”många godsaker för dem på både två och fyra ben”, säger arrangörerna. Den första dagen kommer en högtidlig ”parad av pudlar”, ledd av Goodwoods hertigen av Richmond, att stå i centrum på godset. Det planeras också en visning av hundkojaarkitektur som heter, um, Barkitecture. Och en fotobås kommer att sättas upp i en Bentayaga för ”pup-arazzi”-souvenirbilder.

Se även  Lyft utökar grönt läge för att exklusivt beställa elbilar

Goodwoof gynnar en brittisk välgörenhetsorganisation som heter Pets as Therapy. Det finns mer information för att planera en resa här.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button