Reviews

Bästa bränsleförbrukningsapparna 2023

Oavsett om din bil slukar eller slukar bensin eller diesel, står bränsle för en enorm andel av bilisters årliga kostnader. Så om du menar allvar med att skära ner på dessa räkningar måste du veta vad, hur och när du spenderar pengar.

Många bilister gör detta med hjälp av en smartphone-app, som kan krympa siffrorna, visa din körsträcka och utgifter i diagram och tabeller. Här sätter vi åtta på prov.

Hur vi testade dem

Designen och användbarheten av dessa appar för smartphones och surfplattor är nyckeln, vilket möjliggör snabb inmatning av data på bränslestationens förgård. Men lika viktigt är hur de visar data tydligt, vilket är viktigt för att spåra dina kostnader över tid.

Medan vissa appar inkluderar möjligheten att spåra service- och reparationskostnader, var detta en sekundär faktor i vår poängsättning. Mer betydelsefulla för dessa kostnadsbesparande appar var pris och tillgänglighet för både iOS- och Android-operativsystem.

Dom

Möjligheten att arbeta över webben och som app betyder att Fuelly vinner, men om du inte behöver göra det så är Fuellio fortfarande användbart. Fuel Monitor Pro är mycket attraktiv men det finns ingen gratis ”lite”-version.

  1. Bränsligt
  2. Fuellio
  3. Fuel Monitor Pro
Se även  Hyundai i10 recension | Auto Express

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button