Luxury car

Autoblogg Garage Video: 2023 BMW X7 M60i är stor, brutal och ack så rolig

I detta avsnitt av Autoblogg Garage, vi tar en detaljerad titt på 2023 BMW X7 M60i. X7 är kraftigt uppdaterad för 2023, och vi undersöker den högpresterande M60i-versionen av den i den här videon. Det gungar en 4,4-liters dubbelturbo V8-motor, som är bra för 523 hästkrafter och 553 pund-fots vridmoment. Det hela skickas genom en åttastegad automatlåda och BMW:s xDrive fyrhjulsdriftssystem.

Ändringarna som gjorts i X7 för dess uppfräschning berör nästan varje del av fordonet. Det är en stor sak i nästan alla omständigheter utanför det frustrerande iDrive 8 infotainmentsystemet, men det hindrar inte den största BMW:n från att vinna. Den kör extremt bra, har en lyxig och rymlig interiör, och även om du inte bryr dig om utseendet har den utan tvekan närvaro. All den lyxen och närvaron kommer dock till ett pris, eftersom denna M60i-modell som utrustad är en rejäl $122,545.

Följ med oss ​​på denna rundtur i X7 i videon ovan där vi pekar ut allt du bör veta om 2023 års uppdateringar och mycket, mycket mer. Kom också tillbaka på onsdagar för fler videor från Autoblogg Garage.

Se även  Är tanken halvtom eller halvfull?

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button