Luxury car

Autoblogg Garage Video: 2023 BMW M340i är en återgång till den klassiska 3-serien

I detta avsnitt av Autoblogggarage, tar vi en titt på den uppdaterade 2023 BMW 3-serien. BMW:s ikoniska kompakta sportsedan fick en mild uppfräschning för det nya modellåret och denna M340i tar det ett steg längre genom att fira 50 år av BMW:s M Performance-division.

Den största nyheten för 2023 års BMW 3-serie är interiören. Den lilla sedanens instrumentbräda gjordes om för att rymma en ny generation av BMW:s iDrive. Detta eliminerade de fysiska klimatkontrollknapparna under skärmen, vilket innebär att de nu har införlivats i iDrive infotainment-gränssnitt för det mesta. Det är inte vår favoritgrej i världen, men vi har vittnat om mycket mer allvarliga exempel på samma brott på sistone, så vi ska trösta oss med att det kunde ha varit mycket värre.

Exteriören uppdaterades också, men inte med nästan samma grad av påverkan. Ändringarna är förpassade till de främre och bakre stötfångarna för det mesta, och denna M340i erbjuder en nick till M-entusiaster med sina throwback-roundels fram och bak (plus hjulen, men vår testare var på sin vinterinstallation med moderna mittkåpor ).

Kolla in vår videoöversikt och låt oss veta vad du tycker och kom tillbaka på onsdagar för fler videor från Autoblogggarage.

Se även  Bensindrivna BMW X4 kan vara död efter den här generationen

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button