Luxury car

Acura ZDX, Audi RS 6 Avant GT: Veckans bästa bilder

Mercedes-Benz såg till det förflutna när det rör sig in i framtiden. Biltillverkaren presenterade det elektriska superbilskonceptet Vision One-Eleven, som återupplivade C111-konceptserien för en modern tid. Detaljerna var tunna, men ett par axialflödesmotorer sitter under metallhuden.

2025 Audi S5 Sportback spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Audi S5 Sportback spionbilder – Fotokredit: Baldauf

2025 års Audi S5 Sportback testades på allmänna vägar. Den lyxiga halvkombin med tungt kamouflage verkar ha en evolutionär design. Den kommer att åka på en uppdaterad version av den nuvarande modellens MLB Evo-plattform, även om lite är känt om vad som finns under huven.

2024 Discovery Sport

2024 Discovery Sport

2024 Land Rover Discovery Sport fick en reviderad interiör med en ny 11,4-tums flytande pekskärm som ersatte många av nuvarande modells fysiska kontroller. Exteriören har förfinats med ett nytt galler, karossfärgade rockerpaneler och vissa detaljer har en kontrasterande takfärg. Den kommer att kosta $50 075 när den kommer till återförsäljare.

2024 Acura ZDX spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2024 Acura ZDX spionbilder – Fotokredit: Baldauf

2024 Acura ZDX gick sönder kåpan när den testades på allmänna vägar utan kamouflage. Baserad på Cadillac Lyriq och Chevrolet Blazer, ser den omskinnade GM crossover-SUV:n ut som Precision Concept som förhandsvisade EV.

2023 Volkswagen Arteon

2023 Volkswagen Arteon

Volkswagen sa att det kommer att släppa några nischmodeller med Arteon halvkombi som den första att gå. Trimningen av produktlinjen syftar till att förbättra biltillverkarens verksamhetseffektivitet i ett försök att öka vinsten.

2025 Audi RS 6 Avant GT spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Audi RS 6 Avant GT spionbilder – Fotokredit: Baldauf

2025 års Audi RS 6 Avant GT genomgick spårtestning på Nürburgring. Den hetare, hardcore varianten av hot rod stationcar förväntas fokusera på viktminskning och aerodynamiska förbättringar, men mer kraft förväntas inte.

Acura kommer med, och tävlar, en vild NSX Type S kallad Active Aero Study vid 2023 Pikes Peak International Hill Climb. Active Aero Study har utvecklats av HART, ett skunkworks racingteam bestående av frivillig Honda-personal, och har en aktiv bakvinge, en förlängd främre splitter och en stor diffusor.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button