Luxury car

AC Cobra GT Roadster, 2024 Nissan GT-R: Veckans bästa bilder

AC Cars, det brittiska företaget som byggde Ace-sportbilen som användes av Carroll Shelby på 1960-talet för att skapa den ursprungliga Shelby Cobra, lanserade denna vecka en modern sportbil. Den heter Cobra GT Roadster, och den ser inte bara ut som den ursprungliga Cobra, den drivs också av en Ford V-8.

2024 Toyota Tacoma Trailhunter

2024 Toyota Tacoma Trailhunter

Den omgjorda 2024 Toyota Tacoma lanserades också denna vecka. Den nya mellanstora lastbilen har flera varianter, precis som sin föregångare. Den fortsätter också att erbjuda en manuell växellåda, vilket gör den unik i ett segment som domineras av automatiska lastbilar.

2024 Nissan GT-R Nismo

2024 Nissan GT-R Nismo

Nissan avslöjade denna vecka prissättning för sin uppdaterade 2024 GT-R. Prissättningen är upp över hela sortimentet, med Nismo-modellen som nu kostar lika mycket som vissa italienska exotiska produkter.

2025 Volvo EX30 spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Volvo EX30 spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Ett av de framtida fordonen som vi spanade på att testa den här veckan var en Volvo elektrisk crossover som kommer att vara mindre än XC40 Recharge och C40 Recharge compact duon. Nykomlingen kommer att heta en EX30, och det bekräftas av biltillverkaren till försäljning i USA

2024 Hyundai Ioniq 5 N spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2024 Hyundai Ioniq 5 N spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Hyundai Ioniq 5 N var också ute och testade den här veckan. Den ska avslöjas i juli och det ryktas att den kommer med 576 hk, precis som den relaterade Kia EV6 GT.

Teaser för nästa generations Aston Martin DB grand tourer

Teaser för nästa generations Aston Martin DB grand tourer

Aston Martin gav en tidig titt på sin nya grand tourer som kommer att ersätta DB11 senare i år. Den nya bilen, som ryktas kallas en DB12, kommer att vara en uppdatering av DB11 snarare än en riktig omdesign, och teaserbilder pekar på förändringar inifrån och ut.

Och slutligen avslöjade Chevrolet att dess 2024 Silverado EV har klassificerats på upp till 450 miles räckvidd av EPA. Det är den högsta räckvidden i segmentet för elektriska lastbilar i full storlek, och en av de högsta av alla elbilar på marknaden.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button