Nyheter

800V laddning och Tesla, Audi EP4, EV utbud och efterfrågan: Dagens bilnyheter

Tillgång och efterfrågan verkar äntligen förändras till elbilsköparnas fördel. Audi såg till sitt arv för ett speciellt kompakt EV-projekt. Och varför spelar 800-voltsladdning någon roll? Detta och mer, här på Biltips Reports.

Återförsäljarnas lager av elbilar sväller, enligt en färsk rapport. Samtidigt planar försäljningen av elbilar ut. Vad det sannolikt betyder är att EV-erbjudanden äntligen kan komma – och åtminstone är priset borta.

Audi utnyttjar sitt NSU-arv med Audi EP4-projektet, som monterade moderna Audi elektrifieringsdelar i en vintage NSU Prinz 4 – vilket ger en speciell snabb retromod kompakt bil som kan vara ett bevis för framtida kompakta elbilar från märket.

Och bara en handfull elbilar på den amerikanska marknaden är ännu kapabla till 800-voltsladdningen som allmänt ses som en teknisk fördel. Vi undersökte varför 800V-laddning spelar roll och varför övergången till Tesla-porten skapar lite extra förvirring på arenan.

__________________________________

Följ Biltips Reports på Facebook och Twitter

Nyhetsbrev för Biltips Reports

Registrera dig för att få de senaste miljöbils- och miljönyheterna, levererade till din inkorg dagligen!

Jag samtycker till att ta emot e-postmeddelanden från Biltips Reports. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst. Integritetspolicy.

Se även  Mercedes Vision EQXX är ett riktmärke för framtida elbilar, och det är roligt att köra

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button