Luxury car

2025 Volkswagen ID.7, 2025 Polestar ID.4: Veckans bästa foton

Volkswagen avslöjade denna vecka ID.7, en elektrisk halvkombi som kommer att fungera som Passat-ersättare här i USA. ID.7 kommer att nå återförsäljare nästa år, men innan den anländer den efterlängtade ID. Buzz kommer att nå dessa stränder .

2025 Polestar 4

2025 Polestar 4

Svenska prestanda EV-märket Polestar avslöjade en ny crossover placerad mellan dess 2 kompakta halvkombi och 3 mellanstora SUV. Den nya crossovern, kallad Polestar 4, har en coupéliknande stil och saknar en bakruta.

Bugatti Bolide prototyp

Bugatti Bolide prototyp

Bugatti gav den första titten på en prototyp för sin Bolide-bana endast hyperbil. Imponerande nog är fordonet mycket nära Bolide-konceptet som visades 2020, som egentligen aldrig var avsett för produktion.

2024 BMW i7 M70

2024 BMW i7 M70

BMW:s i7 elektriska sedan skapade en prestandaöverträffad räckvidd utvecklad av M-divisionen. Den elektriska supersedanen, kallad i7 M70, erbjuder 650 hk, en 0-60-tid på cirka 3,5 sekunder och en beräknad räckvidd som närmar sig 295 miles på en laddning.

2024 MG Cyberster

2024 MG Cyberster

MG gjorde äntligen en återgång till sina sportbilsrötter med avslöjandet av Cyberster. Roadstern med två säten har eldrift och är planerad att börja säljas på marknader där MG är verksamt från och med 2024.

Mercedes-Benz Maybach EQS SUV

Mercedes-Benz Maybach EQS SUV

Mercedes-Benz Maybachs ultralyxdivision lanserade sin första EV i form av SUV:n EQS 680. Som namnet antyder är fordonet baserat på Mercedes EQS SUV. Det finns dock tillräckligt många unika detaljer inifrån och ut för att göra den värd Maybach-märket.

2025 Mini Countryman spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Mini Countryman spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Ett av fordonen vi spanade in den här veckan var en omdesignad Mini Countryman. Den senaste prototypen saknade helt kamouflageutrustning, eftersom den användes för en officiell fotografering.

Och ett av fordonen vi testade var den omgjorda Chevrolet Colorado, i sin ZR2 terrängklass. Vi tog en rutt mellan Las Vegas och Reno, och det visade sig att allt inte gick smidigt.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button