Nyheter

2025 Toyota Camry spionbilder

Toyotas bästsäljande Camry är på väg att komma in för en omdesign, vilket framgår av en kraftigt kamouflerad prototyp som finns i det vilda.

Trots att sedanförsäljningen sjunkit under det senaste decenniet har Camry motverkat trenden genom att hantera en årlig försäljning på långt över 300 000 enheter i genomsnitt under den tiden – och det är bara i USA.

Som ett resultat kommer Toyota sannolikt inte att rocka båten med sin omdesign för Camry, som vi borde se avslöjas sent i år eller tidigt nästa år. Rykten pekar på att den kommer att debutera i november på bilmässan i Los Angeles 2023.

Den nuvarande Camry kom för 2018 års modell och tog med sig en ny plattform och tre nya drivlinor. Vi kan alltså förvänta oss att den omgjorda Camry är mer av en tung uppdatering än en riktig omdesign.

2025 Toyota Camry spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Leta efter exteriören för att låna stylingtips från den nya 2023 Toyota Crown, som kom förra året för att ersätta Avalon. Och enligt vår fotograf var insidan av prototypen också kraftigt kamouflerad, vilket tyder på en ny design för instrumentbrädan.

Den nuvarande Camrys drivlina består av en 203-hk 2,5-liters inline-4, en 208-hk hybrid med en 2,5-liters inline-4 och E-CVT, och en 301-hk 3,5-liters V-6. Det är möjligt att en turboladdad motor kommer att läggas till på den omdesignade modellen.

Den omgjorda Camry förväntas börja säljas under första halvåret 2024, som en 2025-modell.

Se även  2024 Maserati GranCabrio Folgore spionbilder

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button