Luxury car

2025 BMW M2 ryktas få 475 hästkrafter

Vi vet att det är stora saker på väg för M2, nämligen M2 CS som borde debutera för 2025 års modell efter att 2024 M4 CS avgår. BMW har några fler hi-po-överraskningar i kammaren enligt en vanlig insider på den Bimmerpost forum. I en annan justering av den löpande serien av framtida modelluppdateringar, postade användaren ynguldyn att standard M2 kommer att höjas till 475 hästkrafter för 2025 års modell.

Observera att ynguldyn specificerar att detta inte är en tävlingstrimning. Istället verkar det som att det här skulle vara den vanliga M2:an som de facto tar plats för en konkurrenstrim. Att köra 3,0-liters inline-sexa med dubbla turbo i den nuvarande bilen upp till 475 hk skulle markera ett hopp på 22 hk över 2023 M2. Såvida inte BMW gör en liknande förändring av ingångsnivåerna för M3 och M4, skulle M2 skugga de större syskonen med två ponnyer. Skillnaderna kan vara ännu mer påtagliga med en annan notering bland rangen som indikerar att M4 xDrive kommer att stiga till 525 hk från nuvarande 503 hk.

Det nämndes inget om någon ökning för nuvarande M2:s 406 pund-fots vridmoment. Tidiga förutsägelser av kunniga observatörer gillar BMW blogg sätta M2 CS-effekt mellan 518 och 522 hästkrafter. Om allt detta kommer att hända, skulle en smalare tjänstevikt för M2 CS, plus fler hårda komponenter, överdriva effekten av skillnaden på 40 hästkrafter mellan den och M2.

En bonusbit av blixt kan också göra sin väg utanför, yunguldyn föreslår fyra nya färger för 2025 M2-färgpaletten. Färgerna är: Mineral Red, Portimao Blue, och Sao Paulo Yellow, Skyscraper Grey. M2-konfiguratorn erbjuder bara fem färger för tillfället innan den behöver öppna BMW Individual-menyn med matta nyanser Frozen Pure Grey och Frozen Portimao Blue. Vi är inte säkra på om de ryktade nya färgerna skulle gå med i erbjudandena eller ersätta det som finns nu.

Se även  BMW Individual utökar speciallackeringsprogram

På andra håll i 2-seriens universum är påståendena att standardcoupén kommer att begåvas med snyggare interiörmaterial och ställverk för 2024, och att M240i kommer att få ett koltak på sitt tillvalsark.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button