Nyheter

2025 BMW M2 CS spionbilder

BMW har precis släppt en ny generation av sin M2 för 2023, men en prototyp för en mer hardcore-version som troligen är M2 CS har redan upptäckts.

Viktiga giveaways som vi sannolikt tittar på en M2 CS-bryggning är prototypens andsvansspoiler och främre splitter. Båda elementen är gemensamma för BMW:s andra CS-bilar, inklusive den sista M2 CS.

Det är svårt att bedöma men bromsrotorerna verkar också vara större på denna prototyp jämfört med den vanliga M2, och åkhöjden något lägre.

BMW:s CS-bilar fyller gapet mellan Competition- och CSL-klasserna på dedikerade M-bilar. De ökar prestandan via de typiska sätten med mer kraft och mindre vikt, och detta kommer sannolikt att vara fallet för en ny M2 CS.

2025 BMW M2 CS spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Vad som är omöjligt att säga i detta skede är om prototypen har kolfiber för sin huv, tak och aerodynamiska element, som på den sista M2 CS. Några av dessa kolfiberdelar är tillgängliga som tillval på den vanliga M2 och bör finnas på M2 CS.

Mer kraft ska också finnas under huven. Kraften i vanliga M2 kommer från en 3,0-liters turbo-6:a och når sin topp på 453 hk. Det är inte klart hur mycket M2 CS kommer att ha, men något som närmar sig 473 hk på bas-M3 med bakhjulsdrift och manuell växellåda är möjligt.

Den nya M2 CS förväntas för närvarande debutera under andra halvan av 2024, vilket innebär att den troligen kommer att komma som en 2025-modell. Produktionen kommer nästan säkert att vara begränsad, vilket är fallet med andra CS-modeller.

Se även  2024 BMW X7 Review: Ett skottsäkert erbjudande bland treradiga lyxsuvar

Innan vi ser det är BMW inställd på att lansera en M3 CS Touring. Prototyper för hardcore vagnen har också setts testade.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button