Nyheter

2024 Toyota Tacoma, 2025 Volvo EX30, 2023 Toyota Sequoia: The Week in Reverse

Toyota presenterade 2024 års Tacoma, 2025 års Volvo EX30 bröt skyddet och vi körde 2023 Toyota Sequoia. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

2024 års Toyota Tacoma-teaserkampanj slutade med en avslöjande av den medelstora lastbilen. Med en svindlande mängd konfigurationer siktar nya Tacoma på att vara lastbilen för alla. En ny Trailhunter-modell ansluter sig till lineupen som är utrustad för överbelastning, och PreRunner återvänder.

En modern AC Cobra debuterade med en 650-hk V-8. Cobra har en ikonisk retroform, men det är en helt modern roadster med ett nytt chassi, en kolfiberkropp, automatisk klimatkontroll och ett 10,3-tums infotainmentsystem med pekskärm.

Vi fångade 2025 års Volvo EX30-testning på allmänna vägar. Den lilla elektriska crossover-SUV:n har strålkastar- och bakljusdesign som liknar den större EX90. Trots det tunga kamouflaget är det lätt att se att EX30 har hjulen skjutna till hörnen för att få den längsta hjulbasen ur ett litet fotavtryck. EX30:s debut är satt till den 7 juni.

Vi hade vår första insats bakom ratten i 2023 års Mercedes-Benz GLC-klass och fann att den spikar den lyxiga sidan av ekvationen samtidigt som vi lämnar sportighet och effektivitet till framtida GLC-varianter.

Vår redaktion körde 2023 Toyota Sequoia och gick därifrån underväldigade. Från dålig förpackning för passagerare på tredje raden och last, till medel bränsleekonomi, till dålig åkkvalitet, till billiga material, nya Sequoia börjar bakom konkurrenterna.

Se även  Ford ska enligt uppgift fundera på att återvända till F1 med Red Bull Racing

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button